Ademstroom
Over mij

Over mij

Als Scheveningse, ben ik thuis in de duinen en voel me vrij, struinend over het strand. Opgeleid tot jazzzangeres aan het conservatorium Codarts, maar nu mijn eigen weg gevonden in hoe ik mijn stem wil laten klinken. Mijn doel is om een steentje bij te dragen en mensen te helpen om in contact te komen met hun eigen gevoelswereld en zo meer rust en balans te vinden.  

Ademhaling en stem zijn voor ons allemaal van nature middelen om uitdrukking te kunnen geven aan dat wat leeft in ons, of dat wat juist leven nodig heeft om tot bloei te kunnen komen. Zelf heb ik ervaren hoe deze middelen mij enorm geholpen hebben om als mens te groeien en te ontwikkelen. Ik geef al meer dan 10 jaar zanglessen en daar heb ik de inspiratie gekregen om dit pad op te gaan en meer verdieping te zoeken in het werken met mensen en stem en ademhaling.

Momenteel doe ik verschillende opleidingen om m’n werk te verdiepen. Naast de online cursussen zal ik dit jaar nog de ‘breathe to heal’ opleiding doen van Max Strom. De helende stemopleiding van Loucas van den Berg zal volgend jaar afgerond worden. Ook reis ik af naar Duitsland om me daar te blijven verdiepen in de Lichtenberg methode.